jastericka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Farboslepá......

 Čo sa týka ľudí som farboslepá.....aj reálne aj prenesene.....všetky predsudky vo mne zabíja vedomie, že každý má iné hranice dobra a zla...každý mal iné podmienky na život....a rodinné zázemnie si človek nevyberá.....každý človek ja do takej miery „dobrý“ do akej ho naučili...život, ľudia....a mať predsudky voči niekomu, koho život ani na jeden jediný deň nežijeme sa mi zdá nefér....Prečo by mal byť niekto potrestaný spoločenskou nevšímavosťou kvôli predsudkom? Kvôli strachu? Odporu? Nevedmosti o jeho bolestiach, túžbach, snahách, chybách..........?

Ja osobne podám ruku každému, aj zo dna priepasti...bez ohľadu na to, či tú ruku má „dobrú“.... „zlú“.... „bielu“....alebo „žltú“....či „špinavú“.....v tomto chcem byť nerealistom a naivkou....dúfajúcou, že láska raz zmení svet, ľudí.....nás všetkých snáď vylieči a zatvorí nám oči a otvorí srdcia.....

 

(...a nie som zo žiadnej sektyJ...len tak žijem, premýšľam...aj nad inými ako nad sebou aj keď to niekedy tak nevyzerá...)

 


Ja ???...alebo... | stály odkaz

Komentáre

  1. *
    ... nejsi z zadne sekty!! Uz vim, proc ta bolest ... velke srdce, velka zodpovednost, velka bolest ... tvoje slova jsou pro me balzam ... je dobry vedet, ze v tom jeden/jedna neni sam/sama ... dekuju!
    publikované: 27.05.2007 11:29:55 | autor: petr (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014