jastericka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Všetci sme struny ...

spolu vytvárame melódie ... ladíme spolu ?

Jedno čínske príslovie hovorí, že človek je struna napnutá medzi nebom a zemou. Zem je skutočnosť a nebo je ideál. Keby struna nebola natiahnutá, vobec by neznela. Ak je natiahnutá až príliš, može prasknúť. 

Som priťahovaná vecami, ktoré sa mi zdajú krásne, ktoré ma nútia na moment zastať a kochať sa ... ale taktiež ma držia za členky veci, ktoré sa stávajú ... realita, ktorá nie je vždy ideálna a taká ako si predstavujeme ... veci, ktoré vás preberú zo snívania a tak trošku vám dajú facku a povedia : "Pozri ako to tu chodí!" A to je dobre.

Keby sme boli príliš zahľadení do vecí nadpozemských, unikali by sme ľuďom, ktorí sú tu dolu a žijú a potrebujú nás ... vznášali by sme sa s hlavou plnou ideálov ... Preto je dobrá akási miera všetkého ... Taká tá znejúca struna ....

Preto je všetko dobré také aké je, a to je skvelý pocit:)

 


Otázky a odpovede? | stály odkaz

Komentáre

  1. veľká pravda
    v tomto prísloví...každý z nás by chcel znieť ako super naladené struny..ale aj v orchestri sa nájde falošný tón, aj nepoužívané nástroje stratia "zvuk", sú rozladené...kde a čo je ten majster ladič?!:)))...že by vlastné srdce a sen...
    publikované: 09.01.2008 11:23:55 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014