jastericka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Práve keď sme boli ticho, sme si toho najviac povedali....

 

 

Vtedy keď sme prestali hovoriť...keď sme tíško vychutnávali spoločnú chvílku..vtedy si naše srdcia povedali viac ako my prázdnymi slovami. Ticho nám nebolo priepasťou, naopak spájalo nás bližšie a tesnejšie k sebe...nie slová, sľuby, ktoré sme už tisíc krát povedali mnohým...nie prísahy, ktoré nám nikto nezaručí, nie slová, ktoré sú krásne a mámivo očarujúce...spojilo nás k sebe plné ticho. Také, ktoré som s nikým nezažila...Keď sme sa mali stretnúť, hodiny som premýšľala o našom rozhovore, o tom, čo všetko ti chcem a musím povedať...a potom som zostala ticho s úsmevom na perách...a zabudla som na všetko...okolo, za mnou aj predo mnou...bol si tam len ty ja ticho a úsmev...


To čo ti nepoviem | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    pekne vystihnuté :)
    publikované: 07.04.2007 13:03:37 | autor: gothicc (e-mail, web, autorizovaný)
  2. je to tak
    ked sme s clovekom, ktoreho lubime, mnohokrat netreba nic vraviet... ja osobne mam niekedy pocit ze slova by takuto chvilku len skazili, lebo niet takej formy, ktora by vystihla to nanajnaj co mam hlboko v sebe. vtedy mlcim...a zatial uspesne:) Vtedy to nie je trapne ticho ale ticho plne spokojnosti a lasky. Your speech should be better than silence, if not, be silent.
    publikované: 07.04.2007 14:00:08 | autor: svetluska (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014